VEILIGE TROMBOSEZORG

BIJ U IN DE BUURT

INZAGE
IN UW DOSSIER
GEBRUIK
ONZE
APP

Arts (12-24 u/w)

Organisatieonderdeel: TromboseZorg Dichtbij
Vakgebied(en): Medisch
Aantal uren per week: 12 - 24
Opleidingsniveau: WO

Gezelligheid en collegialiteit van kantoor combineren met de rust en balans van het thuiswerken?
Geen onregelmatige diensten meer?
Zorgcollega’s hebben met het hart op de juiste plaats?

Wij zijn op zoek naar een arts die met ons samen wil bouwen aan onze nieuwe organisatie!

Wie zijn wij?
Stichting Trombosezorg Dichtbij is opgericht op en operationeel sinds  1 januari 2022. Een nieuwe organisatie, door een samenvoeging van de trombosediensten van Result Laboratorium en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). 

Wij zijn ambitieus en hebben grote plannen voor nu en morgen. Deze plannen voeren wij graag uit met enthousiaste, betrokken medewerkers. Wij vinden het teamgevoel hierbij erg belangrijk en of je nu thuis of op kantoor bent, we verwachten dat jij daar ook actief aan bijdraagt. Het medisch team bestaat uit 6 vaste artsen en een medisch leider, de lijnen zijn kort en praktisch. Je kunt je 100% verdiepen in de antistollingszorg. 

Trombosezorg 3.0
Trombosezorg in Nederland bestaat al 50 jaar en blijft zichzelf opnieuw uitvinden aan de hand van de ontwikkelingen in het veld. Dat vraagt creativiteit en ondernemingszin. TromboseZorg Dichtbij wil voorop staan in deze vernieuwingen. Het antistolling vakgebied is actueel, klinisch zeer relevant en draagt bij aan een hogere patiëntveiligheid. De patiëntengroep is gevarieerd qua leeftijd, aandoeningen, comorbiditeit en mate van zelfstandigheid/zelfredzaamheid. Het gaat om mensen thuis en in instellingen.

Wat ga je doen?
De organisatie bestaat uit 40 medewerkers. Samen zorgen wij voor het geven van schriftelijke (post en digitaal) en telefonische doseeradviezen aan de patiënten. Elke medewerker is een onmisbare schakel in dit proces.

Als spin in het web ben jij aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen over antistolling van collega zorgverleners. Je draagt uiteraard zorg voor goede en doelmatige dienstverlening met een hoog kwaliteitsniveau. De volgende werkzaamheden behoren bij jouw takenpakket:

 • je doseert Vitamine K Antagonisten
 • je begeleidt de antistollingsbehandeling van onze patiënten
 • je adviseert aanvragers (medisch specialisten, huisartsen, specialisten ouderenzorg, tandartsen) gevraagd en ongevraagd over de antistollingsbehandeling om deze te optimaliseren en om complicaties te voorkomen (bijvoorbeeld rondom ingrepen)
 • je registreert en analyseert complicaties
 • je adviseert collega medewerkers bij vakinhoudelijke vragen
 • je werkt samen met de collega-artsen uit het eigen team en bepaalt gezamenlijk het medisch inhoudelijk beleid

Wie ben jij?

 • Je bent ingeschreven in het BIG-register als arts
 • Je kunt goed communiceren met collega’s, patiënten en zorgverleners
 • Je werkt nauwkeurig en weet de juiste prioriteiten te kunnen stellen
 • Je bent bereid de applicatiecursus medici van de Federatie Nederlandse Trombosediensten te volgen
 • Je bent bereidt 1x in de 5 à 6 weken een telefonische bereikbaarheidsdienst te draaien (maandag 16:30 tot maandag 9:00 uur)

Wat krijg je van ons?

 • Salariëring conform CAO Ziekenhuizen, FWG 70
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een uitdagende nieuwe hybride werkomgeving, die volop in opbouw en ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Je ontvangt een eigen laptop, scherm en toetsenbord, zodat je comfortabel en veilig thuis kunt werken

Meer weten en solliciteren?
Neem een kijkje op onze website om meer over onze organisatie te weten te komen: https://www.trombosezorgdichtbij.nl/home.
Meer informatie over onze patiënten behandeling vind je door te klikken op de volgende link: https://www.trombosezorgdichtbij.nl/werkwijze-tzd-behandeling.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over onze organisatie? Dan kun je gedurende kantoortijden bellen met het hoofd TZD, Gisela Kadir-de Cuba, op 06-81036192 (woensdag afwezig).

Heb je inhoudelijke vragen over de functie?
Van 22 september 2022 t/m 7 oktober 2022: u kunt met uw vragen terecht bij onze arts-collega Lucie Bloem-de Vries via l.bloem@tzd.nl.
Vanaf 10 oktober 2022: u kunt gedurende kantoortijden contact opnemen met onze medisch directeur Patricia Moriarty op 06-20318876 (vrijdag afwezig) of uw vragen e-mailen naar p.moriarty@tzd.nl.

Ben je enthousiast over deze functie en wil je solliciteren? Je brief mag je e-mailen naar g.kadir@tzd.nl.

ZELFMANAGEMENT

IETS VOOR U?

ZOEK JE MEER INFORMATIE?